جدیدترین پاورپوینت های آموزشی، تحقیق ها ،پروژه های دانشگاهی و ....

کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی

کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی



کمّی سازی  سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعیدسته: مقالات ترجمه شده 

بازدید: 1 بار 

فرمت فایل: doc 

حجم فایل: 335 کیلوبایت 

تعداد صفحات فایل: 12 








تعداد صفحات انگلیسی 12 صفحه (2973 کلمه)
     تعداد صفحات ترجمه فارسی 11 صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول 
هر 250 کلمه  1 صفحه میباشد
منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست 
زیر قیمت بازار
نمونه ترجمه
خلاصه
افزایش قابل توجهی در رشد موجودات اصلاح شده ژنتیکی در سالهای اخیر مشاهده شده است. به عنوان یک نتیجه از مقدمه چینی در بازار محصولات زراعی اصلاح شده ژنتیکی (تراریخته)، قانونی در سراسر جهان برای مقابله با این سوال وضع شده که آیا از آن استفاده شود و یا لیبل گذاری مورد نیاز بر روی محصولات تراریخته و مشتقات آن صورت بگیرد. هدف از این کار شناسایی و کمی سازی سویا تراریخته در محصولات مشتق شده سویا است که در بازار تجاری در فلوریانو، برزیل به فروش میرسد و آن با هدف تجزیه و تحلیل مبتنی بر واکنش زنجیره ای پلیمراز هست. از شصت و دو نمونه پروتئین سویا  ساخته شده و نمونه شیر سویا پودر شده مورد بررسی قرار گرفته، چهل نمونه شامل سویا  (RR) بوده است. تجزیه و تحلیل کمی نشان داد که تنها دو تا از چهل نمونه RR بالا 1٪ داشته است.

کلمات کلیدی مواد غذایی تراریخته، تجزیه و تحلیل واکنش زنجیره ای پلیمراز،  واکنش زنجیره ای پلیمراز زمان واقعی، محصولات سویا.



پرداخت و دانلود


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .





کلمات کلیدی : کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی , کمّی سازی سویا RR , مقاوم در برابر رانداپ , در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی , تحقیق کمّی سازی سویا RR, مقاله کمّی سازی سویا RR , سمینار کمّی سازی سویا RR , پایان نامه مقاوم در برابر رانداپ , مقاله مقاوم در برابر رانداپ ,تحقیق مقاوم در برابر رانداپ , مقاله غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی , پایان نامه غذای مشتق شده از سویا با

[ چهارشنبه, ۲ فروردين ۱۳۹۶، ۰۸:۵۵ ب.ظ ] [ tey moor ]

[ ۰ ]

بخش نظرات اين مطلب
هيچ نظري هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی