جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت
جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت
دسته: مدیریت
فرمت فایل: pdf
حجم فایل: 970 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 59
جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت
فایل اصلی جزوه آموزشی : PDF
حجم فایل زیپ : 971KB
تعداد کل صفحات : 59 صفحه
فهرست مطالب این جزوه شامل موارد ذیل می باشد :
مقدمه
1 - تاریخچه کنترل کیفیت
2- تاریخچه مدیریت جامع کیفیت
3- مدیریت کیفیت
4- زنجیره واکنشی بهبود کیفیت
5- ارتقای مستمر کیفیت
5-2- 1- توصیه های دهگانه جوران
6- اصول حرکت به سوی کیفیت
7- سیر تکاملی کیفیت
8- تعریف جامع کیفیت
10 - مقایسه نظام های مدیریت کیفیت
11 - کیفیت محصول و کیفیت فرآیند
12 - انواع تقسیم بندی کنترل کیفی بر اساس تطابق با قانون مندی ها
13 - اندازه گیری کیفیت
13-2 - تاریخچه هزینه کیفیت
13-3 - انواع هزینه های کیفیت
13-4 - مراحل کنترل کیفیت جوران
13-5 - تغییر در هزینه های کیفیت در گذشته و در حال حاضر
14 - ابزارهای بهبود کنترل کیفیت
15-FMEA
16 - قابلیت فرآیند
17 - استاندارد های کیفی
18- ابزار QFD
19-ابزار APQP
20- سنجش مشتری
21-بهبود مستمر KAIZAN
22- سیستم تولید به موقع
23-مودا
24- هفت سین صنعتی یا 53
منابع و مواخذ
این مطلب توسط نویسنده و فروشنده فایل تهیه شده است.
بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .
کلمات کلیدی : جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت , تاریخچه کنترل کیفیت , تاریخچه مدیریت جامع کیفیت , بهبود مستمر , توصیه های جوران , کیفیت محصول , کیفیت فرآیند , اندازه گیری کیفیت , هزینه کیفیت , مراحل کنترل کیفیت جوران , FMEA , استاندارد های کیفی , QFD , APQP , سیستم تولید به موقع , مودا , هفت سین صنعتی , آموزش راهنمای کنترل کیفیت , راهنمای کنترل کیفیت
[ شنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۶:۲۲ ق.ظ ] [ tey moor ]
[ ۰ ]