غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی
غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی
دسته: مقالات ترجمه شده
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 1249 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 21
چکیده
غنی
سازی اسید فولیک از طریق اندکی جوشاندن در برنج، به طور قابل توجهی
افزایش مقدار اسید فولیک در دانه خام و پخته شده را افزایش داده است. با
این حال، اندکی جوشاندن، به صورت همزمان تغییراتی در ویژگی برنج ایجاد می
کند که ممکن است پذیرش مصرف کنندگان از برنج غنی شده را تحت تاثیر قرار
دهد. دو مطالعه پذیرش مصرف کننده بر اساس ویژگیهای بصری و طعم و مزه با یک
نمونه مصرف کننده عمدتا آسیایی به منظور بررسی این موضوع انجام شد.
در مطالعه 1، پذیرش بصری
مصرف کننده از برنج نیم پخته غتی شده (UF 1، UF 2 و UF 3) مورد بررسی قرار
گرفت. پذیرش بصری از سه نمونه برنج نیم پخته خام غنی شده با یک شاهد برنج
نیمپخته تجاری، مقایسه شد.
در مطالعه 2، برنج نیم پخته خام غنی شده با برنج سفید تجاری فاقد غنی سازی مخلوط شد و در معرض پخت و پز قرار گرفت.
بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .
کلمات کلیدی : غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , غنی سازی برنج نیم پخته , مقاله غنی سازی برنج نیم پخته , پایان نامه غنی سازی برنج نیم پخته , اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , مقاله اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , تحقیق اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , سمینار اسید فولیک پذیرش مصرف کننده
[ جمعه, ۴ فروردين ۱۳۹۶، ۰۵:۳۲ ب.ظ ] [ tey moor ]
[ ۰ ]